Vandaag kreeg Virgil Tevreden zijn dag een hele andere wending. Hij is vandaag volledig in het zonnetje gezet door het televisieprogramma “wie goed doet” van SBS6. De filmploeg heeft hem enorm verrast. Zij hebben de sportactiviteit van vandaag bijgewoond. De activiteit werd vandaag verzorgd door onze ambassadeur Remy Bonjasky inplaats van de fitness instructeur Darryl Mendoza. Aan het einde van de activiteit werd Virgil verrast met de aanwezigheid van zijn familie, vrienden, collega’s en twee leden van het bestuur. Vervolgens kreeg hij in het bijzijn van alle mensen een prachtige schaal toegereikt door Remy Bonjasky en Renata Verbaan.  Ook aan de jongeren werd een grote verrassing. Zij hebben 20 trainingspakken en 20 paar schoenen van Remy en Renata.

Wij zijn hartstikke dankbaar met deze gift.

De televisieprogramma “Wie goed doet” zal in januari te zien zijn op SBS6.

Virgil Tevreden:
“Ik ben enorm blij met deze erkenning en zal het goede werk ook door blijven zetten. Dankzij jullie steun kan ik dit werk blijven doen. Ik dank jullie allemaal dat jullie dit voor mij hebben mogelijk gemaakt.”

10712631_501876279955664_7159291132611101074_o

Special tanks to:

Sportschool Henny Pleizier
Remy Bonjasky
Henny Pleizier
Darryll Mendoza
Steven Cleans
Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:
Sportschool Henny Pleizier
Het SKANfonds
Fonds verstandelijke gehandicapten
IMC
De Rabobank
Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe
NSGK

Wilt U ook sponsor worden? Dat kan!

klik hier of stuur een e-mail naar info@jongerendiehetkunnen.nl