10Op vrijdag 04-12-2015 hadden de jongeren van Orion zuid kickboks les in plaats van fitness. Voor deze ene keer zijn de activiteiten omgeruild van dag. De jongeren wisten al vanaf woensdag dat er bezoek zou langs komen en ook mee zou doen. Terwijl Sinterklaas het druk had met het bezoeken van de Nederlandse basisscholen waren onze jongeren de hele week al in de ban van de wel bekende rap artiest SEVN alias.

Hij kwam persoonlijk even langs om les te geven en mee te doen. Hij had in zijn jeugd de sport ook beoefend en moest helaas stoppen om medische redenen. SEVN alias sprak met de jongeren over alle obstakels die je moet nemen in het leven en vooral dat naar school gaan heel belangrijk is. Aan het eind maakte de jongeren samen met hem nog een video clip met een van zijn nummers “ Mandela “. De jongeren wilde allemaal op de foto en dat kon.

 

Met alle dank aan SEVN alias dat hij bereid was onze jongeren tijd te geven en toe te spreken. De jongeren kregen het advies te geloven in hun zelf en iedereen te respecteren die de helpende hand uitreikt.