Voor het komende jaar staan er nog genoeg activiteiten op de planning bij Jongeren die Het Kunnen.
Zoals de Meeloopweek, Healthweek, het Nieuwjaarsdiner en een bezoek aan de jeugdgevangenis!

In de maand november zullen een groep jongeren van locatie Zuid een jeugdgevangenis bezoeken.
Deze jongeren bevinden zich in cluster 4 en lopen hierdoor het meeste risico om op zo’n plek terecht te komen. Met een bezoek aan de jeugdgevangenis leren zij de consequenties van hun gedrag te begrijpen.

De eerste week van december zal Healthweek terugkeren, waarbij de jongeren over een gezonde lifestyle door middel van workshops. Iedere groep ontvangt tweemaal per schooljaar Healthweek.

Naast onze reguliere sportactiviteiten krijgen de jongeren les in gezonde voeding, alcoholgebruik, sexualiteit en de gevaren van sexting.
Tijdens deze week stellen wij samen met de jongeren nieuwe doelen om hun gezondheid te verbeteren en worden zij ook opnieuw gewogen en gemeten.

Elk Jaar vind er een Nieuwsjaarsdiner plaats en ook hier is er als samenwerkingspartner ruimte om de jongeren te ontmoeten.
In de eerste week van het nieuwe jaar is iedereen van harte welkom om het nieuwe jaar te vieren!
Wilt u hier ook bij zijn, mail dan naar info@jongerendiehetkunnen.nl

In week drie en vier vind de meeloopweek. Tijdens de meeloopweek krijgen de ouders de kans om samen met hun kinderen mee te doen aan de activiteiten.
Ouders kunnen van dichtbij bekijken wat voor bijdrage JDK levert aan de groei van hun kind. Dit is niet alleen leuk voor de jongeren die hun ouders kunnen aantonen hoe goed zij het doen, maar ook voor de ouders die zich meer betrokken willen voelen bij onze organisatie.

Overigens is het ook mogelijk voor partners en sponsoren om te participeren aan de meeloopweken.