De eerste week van december vond Healthweek plaats, waarbij de jongeren over een gezonde lifestyle door middel van workshops. Naast onze reguliere sportactiviteiten krijgen de jongeren les in gezonde voeding, alcoholgebruik, seksualiteit en de gevaren van sexting.
Tijdens deze week wordt er ook gewerkt aan sociaal maatschappelijk gewenst gedrag. De jongeren krijgen op een interactieve wijze les over pesten en normen en waarden op de werkvloer.

De jongensgroepen ontvingen workshops over drugsgebruik van het CIA (Canabis Intelligence Amsterdam). Ze leerde tijdens deze workshop niet alleen over de negatieve gevolgen van canabis, maar ook over het gebruik van alcohol, shisha en lachgas. De groepen waren tijdens deze les erg oplettend en zijn bewust geworden van de effecten van drugsgebruik.
Bij de meiden stond het onderwerp ‘grenzen stellen’ centraal. Zij leerde grenzen stellen op seksueel en sociaal niveau. Tijdens deze workshops werd er gebruik gemaakt van rollenspellen waarbij de meiden aangaven wanneer iemand hun grens overschreed. Het is belangrijk dat deze doelgroep leert aangeven wanneer iemand te ver gaat en dit ook uit durven te spreken zonder fysiek geweld te gebruiken.