Per 4 januari hebben wij een nieuwe teamleider bij JDK, te weten Laura Dumas. Laura zal zich bezighouden met het operationeel management en verdere deskundigheidsbevordering van het team. JDK groeit snel door bewezen successen en daarbij is het van groot belang dat de organisatie ervan meegroeit. Laura heeft als achtergrond een opleiding Orthopedagogiek en diverse andere trainingen/opleidingen zoals Intensieve Gezinsbehandeling. Met bijna 18 jaar ervaring als (ambulant) begeleider in de gehandicaptenzorg, LVB, GGZ gezinswerk snapt zij de hulpvragen en problematieken, knelpunten vanuit het werkveld. Sinds 2009 is zij met diverse activiteiten, waaronder een eigen begeleidingspraktijk, als sociaal ondernemer werkzaam met dezelfde missie en visie als die van JDK. Deze functie sluit dan ook naadloos aan. Uitgangspunten van Laura zijn het werken vanuit de krachten en mogelijkheden voor jongeren die een steun in de rug goed kunnen gebruiken. Haar credo luidt ‘Geven is altijd winst’.