3

Kom jij ons team versterken?

Vacature Manager Bedrijfsvoering

Een gepassioneerd zakelijk, managing sparringpartner

Organisatie

Tien jaar geleden startte Virgil Tevreden met Stichting Jongeren Die het Kunnen (JDK). Onder bezielende leiding van Virgil, gesteund door partijen die het grote maatschappelijke belang van JDK zien, is JDK gegroeid tot een huidige omzet van 1 miljoen, met 20 medewerkers die werken op de diverse locaties in Amsterdam, Zaanstreek en Almere. Virgil en zijn bestuur willen de komende jaren de groei van de organisatie doorzetten. Om deze groei te realiseren is K+V voor JDK op zoek naar een ondernemende Manager Bedrijfsvoering. Hij of zij is verantwoordelijk voor het professionaliseren van de organisatie en fungeert als rechterhand en sparringpartner van de “artistiek leider” Virgil Tevreden.
JDK zet zich in voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar met een (licht)verstandelijke beperking en/of (ernstige) gedragsproblemen (cluster 3 en 4). Inmiddels zijn er meerdere locaties in Amsterdam, Zaanstreek en Almere. JDK zorgt voor zinvolle naschoolse tijdsbesteding en bescherming tegen de – negatieve – verleidingen van de straat. In de context van gezamenlijke inspirerende activiteiten plus individuele aandacht wordt gezamenlijk met de jongeren gewerkt aan een positieve toekomst in de maatschappij.
JDK richt zich op het versterken van sociale vaardigheden en zelfwaarde. De lat ligt hoog: voorbereiding op betaald werk is met elke deelnemer de inzet. Stichting JDK behandelt elke jongere als uniek, en heeft oog voor elke ondersteuningsbehoefte. Door middel van het aanbieden van naschoolse sport- dans- muziek- en andere fysiek sociale activiteiten, vindt JDK de ingang om de deelnemers hun kwaliteiten positief te laten ervaren.

Locatie
Amsterdam

Functie
Als Manager Bedrijfsvoering sta je voor de mooie uitdaging om samen met de oprichter intern en extern verder te professionaliseren en de dienstverlening uit te breiden.
Je functioneert direct onder het bestuur van de stichting en werkt nauw samen met de oprichter/directeur. Hierbij is de focus van de directeur gericht op de kwaliteit van de zorg, ontwikkeling van methodieken en behandeling, externe acquisitie en adviseur. De Manager Bedrijfsvoering richt zich op de dagelijkse leiding van de organisatie en creëert daardoor het fundament voor verdere groei.
Jouw focus ligt op de volgende resultaatgebieden: Strategie en beleid; management; jaarrekening en begroting; financieel beleid; procesbeheer en -optimalisatie, externe netwerkactiviteiten.

Kernwoorden
Daadkrachtig, ondernemend, empathisch, loyaal, analytisch, resultaat- en relatiegericht.

Profiel
· Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau in de richting van bedrijfskunde, management, economie.
· Leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een zorgomgeving.
· Strategische denker en netwerker. Kennis van bedrijfsadministratie, accounting en (management)control.
· Kennis op het brede aspect van bedrijfsvoering in een groeiende organisatie (scale up).
· Kennis van relevante wet- en regelgeving, maatschappelijke en branchegerichte ontwikkelingen.
· Ervaring met processen inrichtingen en optimaliseren.
· Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Competenties
· Hands on mentaliteit.
· Open en toegankelijke houding, met sterk verbindend vermogen.
· Empathische teamplayer.
· Besluitvaardig en daadkrachtig.
· Stimuleert en enthousiasmeert medewerkers, coachende manier van leidinggeven.

Aanbod
JDK biedt je een uitdagende baan (32 uur per week) met veel afwisseling en flexibiliteit. Een visionaire collega, een jong en enthousiast team en een betrokken bestuur staan voor jou klaar.
Er is veel ruimte om jouw werk naar eigen inzicht vorm te geven. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost met locaties verdeeld over Amsterdam, Almere en de Zaanstreek. De functie is ingeschaald in schaal 10 Cao Sociaal Werk: € 3.221,– tot € 4.830,– bruto op basis van een 36 uur contract. JDK start met een jaarcontract met de bedoeling om dit over te laten gaan naar een langdurige verbintenis.

Procedure
We willen je vragen uiterlijk 13 januari 2023 te reageren op deze vacature. Op dat moment bekijken we de binnengekomen reacties en nodigen we een aantal mensen uit op basis van motivatie en CV.
Deze mensen worden uitgenodigd door JDK om in Amsterdam kennis te komen maken. De eerste selectie ronde ontmoet je de oprichter en een afgevaardigde van het toezichthoudend bestuur. In de tweede ronde maak je kennis met de collega’s waar je mee gaat samenwerken. Hierna volgt een afrondend gesprek.

Geïnteresseerd
Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je snel, maar uiterlijk op 13 januari 2023 te reageren door jouw motivatie en CV toe te sturen naar info@jongerendiehetkunnen.nl
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Joyce Kalwij (j.kalwij@jongerendiehetkunnen.nl)

Geïnteresseerd?

Reageer op deze vacature

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

JDK info

020-210 11 28
info@jongerendiehetkunnen.nl
Bijlmerdreef 1289,
1103 TV, Amsterdam Zuidoost

JDK zakelijk

NL 42 INGB 0006 1975 64
KvK 55502148
RSIN: 851741095
Privacybeleid
Klachtenregeling

Social Pact JDk Jongern Die het Kunnen