3

Kom jij ons team versterken?

Vacature Zorg coördinator

Ben jij daadkrachtige en ervaren zorgcoördinator die wij zoeken?
Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

Functieomschrijving, weten wat je doet:

Onze zorgcoördinator is verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwikkelen, implementeren, evalueren en waar nodig bijstellen van de zorgprocessen binnen Stichting Jongeren Die het Kunnen. De zorgcoördinator onderhoudt het gedocumenteerde zorgsysteem en borgt dat de organisatie voldoet aan de ISO 9001-2015 zorgeisen. Je bent bij voorkeur bekend met het leerlingsvolgsysteem Zilliz of weet dit soort systemen jou al snel eigen te maken. Je bent een actieve deelnemer bij overlegvormen zoals UVO’s. Je weet als een wervelwind het team te enthousiasmeren om de vereiste verslaglegging en rapportage keurig op orde te hebben.

Je bent een netwerker en schakel tussen alle betrokken partijen, zowel intern als extern. Je werkt organisch en neemt initiatief als het gaat om het maken van nieuwe samenwerkingscontacten. Hiermee haal je nieuwe opdrachten binnen, zodat wij bij JDK zoveel mogelijk jongeren kunnen bereiken. Je weet deze nieuwe aanmeldingen vloeiend in ons systeem te verwerken en uit te zetten. Je hebt kennis van zorgindicaties.

Intern werk je nauw samen met onze meewerkend directeur, financieel administrateur en uiteraard de groepsbegeleiders en de ambulante begeleiders. .

Functiecriteria, weten waar je moet voldoen:

· Hbo denk en werkniveau

· Ervaring met zorgprocessen

· Hbo-diploma voor bijvoorbeeld Orthopedagogiek, Toegepaste Psychologie of Sociaal Pedagogisch Hulpverlener.

· Kennis en ervaring op het gebied van pedagogische methodieken

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

· Uitstekende schrijfvaardigheden

· SKJ-geregistreerd

Competenties, staan in jouw kracht:

Naast de geldende kernwaarden van Stichting Jongeren Die het Kunnen, te weten respect en gelijkheid zijn de volgende competenties een vereiste:

· Overtuigingskracht

· Visie

· Helicopterview

· Besluitvaardig

· Empathisch

· Effectief communicatief

· Initiatiefrijk

· Stressbestendig

· Integer

· Ondernemend

Onze organisatie, dit zijn wij zijn en wat wij doen:

Stichting Jongeren Die het Kunnen (JDK) zet zich al bijna 10 jaar in voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar met een (licht)verstandelijke beperking en/of (ernstige) gedragsproblemen (cluster 3 en 4) vanuit Amsterdam Zuidoost maar ook in heel Amsterdam en omgeving. Deze jongeren vinden zelf geen zinvolle naschoolse tijdsbesteding en zijn gevoelig voor de – negatieve – verleidingen van de straat.

JDK richt zich op het versterken van sociale vaardigheden en zelfwaarde waardoor de deelnemers een grotere kans hebben een rol te vinden in de samenleving die recht doet aan hun capaciteiten. De lat wordt hoog gelegd: voorbereiding op betaald werk is met elke deelnemer de inzet. Stichting JDK behandelt elk kind als uniek, en heeft ook oog voor de ondersteuningsbehoefte van elk kind. Door middel van het aanbieden van naschoolse sport- dans- muziek- en andere fysieksociale activiteiten vindt JDK de ingang om de deelnemers hun kwaliteiten positief te laten ervaren.

In de context van gezamenlijke inspirerende activiteiten plus individuele aandacht wordt gezamenlijk met de jongeren gewerkt aan een positieve toekomst in de maatschappij.

Wat wij bieden

· Werken met een jong betrokken team

· Werken voor een dynamische doelgroep

· Contract voor 32 uur, je gaat van start met een tijdelijk contract van 6 maanden

· Salariëring van €2.763,00- €3.197,00 per maand afhankelijk van ervaring en scholing, op basis van een fulltime contract

· Een lerende organisatie

· Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Soort dienstverband: Fulltime

Contractduur 7 maanden

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Salaris: €2.763,00 – €3.197,00 per maand

Werkschema:

  • Dagdienst

Geïnteresseerd?

Reageer op deze vacature

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

JDK info

020-210 11 28
info@jongerendiehetkunnen.nl
Bijlmerdreef 1289,
1103 TV, Amsterdam Zuidoost

JDK zakelijk

NL 42 INGB 0006 1975 64
KvK 55502148
RSIN: 851741095
Privacybeleid
Klachtenregeling