Op zaterdag 31 mei heeft Adonis Sugura Mendez zijn eerste Kickbox wedstrijd gevochten tijdens de dingding Kickbox gala. Adonis is al twee jaar bij de stichting. Binnen deze twee jaren heeft hij zich enorm ontwikkeld op verschillende sociale gebieden. Hij heeft meer disipline en kan beter omgaan met gezag. Hij heeft meer zelf vertrouwen en een positief zelfbeeld.

De sport heeft Adonis qua karakter in positieve zinnen verandert.

Hij nam het op tegen iemand van Mike gym die nogal wat ervaren was maar desondanks heeft hij daar gestaan en heeft zijn ding gedaan. Helaas heeft hij slechts op punten de wedstrijd verloren.

Maar niet getreurd adonis is een natuur talent hebben vele na de wedstrijd aan mij verteld. Veel onbekende mensen kwamen hem de hand schudden om hem te feliciteren met zijn eerste partij. Hij is zelfs geïnterviewd door een radio station die daar aanwezig was.

Wij zijn enorm blij met deze prestatie. Het vraagt een enorme zelfvertrouwen om tegen over iemand te staan die je niet kent om vervolgens een wedstrijd mee te hebben.