Met grote trots kunnen wij u vertellen dat wij er per 1 februari 2021 een nieuwe werkplek bij hebben! Ja, dat is wel een uitroepteken waard. Op Grubbehoeve 7 in Amsterdam Zuidoost ontvangen wij de jongeren, ouders/verzorgers en betrokken partijen graag in onze eerste echte zelfstandige ruimte. Wij beschikken hier over een algemene werkruimte, een kantoor en een ruimte in huiskamersfeer.

Juist ten tijde van de Covid-19 crisis is extra ruimte hard nodig. Maar JDK is ook een groeiende organisatie en daar hoort uitbreiding van werkruimte bij. Wij beschikken als stichting niet over oneindige financiële middelen en nemen daarom de tijd om het zoetjes aan zo functioneel en sfeervol mogelijk in te richten.

Naast deze nieuwe werkplek houden wij ook nog ons vertrouwde kantoor in het CEC-Gebouw op 2de verdieping naast het Orion College Zuidoost. U bent van harte welkom op beide locaties. Wij houden hierbij de geldende RIVM-maatregelen strikt in acht.