JDK

Aanmelden Bemiddeling

Ben je een arts? Of hulpverlener van een jeugdteam, wijkteam, Veilig Thuis, instelling voor jeugdbescherming of jeugdreclassering? Dan kun je een jongere aanmelden voor ambulante hulp en/of (naschoolse)dagbesteding bij JDK. Als je iemand aanmeldt gaan wij ervan uit dat je dit doet met toestemming van de betrokkenen. Bij kinderen tot 16 jaar is toestemming van de gezaghebbende ouders of voogd nodig. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen zelf toestemming geven.

Ben je een ouder, dan kun je ook zelf je kind aanmelden voor hulp. Je hebt daarvoor wél een verwijsbrief van een (huis)arts nodig. Of een beschikking van de gemeente.

In geval van spoed kunt u het beste aanmelden via de website én bellen naar ons algemene nummer. De aanmelding wordt dan zo snel mogelijk opgepakt.

In overige gevallen streven wij uiterlijk binnen 2 weken de aanmelding op te pakken. Heeft u na 2 weken geen reactie ontvangen. Stuur dan een e-mail naar aanmelding@jongerendiehetkunnen.nl of bel naar ons algemene nummer 020-2101128.

Wij willen u vragen het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Mochten er zaken niet van toepassing zijn dan vult u n.v.t. in.

Heeft u toch nog vragen over het aanmelden dan kunt u bellen naar ons algemene nummer. U krijgt dan een van onze zorgcoördinatoren aan de telefoon.

1 Stap 1
2 Stap 2
Aanmeldgegevens
Gegevens jongere
Gegevens ouder(s) / verzorger(s)
Wie heeft het gezag?
Welke hulp wenst u in te zetten?
Zijn er in het verleden strafbare feiten gepleegd?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftVORIGE
VOLGENDEkeyboard_arrow_right

Stichting JDK’s

Naschoolse activiteiten

Door middel van het aanbieden van naschoolse sport- dans- muziek- en andere fysieksociale activiteiten vindt JDK de ingang om de deelnemers hun kwaliteiten positief te laten ervaren. Stichting JDK behandelt elk kind als uniek, en heeft ook oog voor de ondersteuningsbehoefte van elk uniek kind.

1 Step 1

Aanmelden JDK Nieuwsbrief

Iedere twee weken het laatste JDK nieuws en haar partners? Schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief.

Afmelden is op ieder moment mogelijk. Je gegevens worden alleen gebruikt om je de tweewekelijkse nieuwsbrief te sturen. 

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

JDK info

Grubbehoeve 7,
1103GG Amsterdam

020-210 11 28
info@jongerendiehetkunnen.nl

JDK zakelijk

NL 42 INGB 0006 1975 64
KvK 55502148
RSIN: 851741095
Privacybeleid
Klachtenregeling

Social Pact JDk Jongern Die het Kunnen