De ouderavond van vrijdag 10 april is geslaagd.

Stichting Jongeren Die het Kunnen heeft op vrijdag 10 april de eerste bijzondere ouderavond georganiseerd. Regelmatig gaan wij samen met de jongeren eten en dit keer waren de ouders aan de beurt. Dit hebben wij gedaan in combinatie met een incasso training die is gegeven door Calvin Ceder van Anti incasso.

Deze workshop kost normaal € 120. per uur, maar Anti Incasso heeft deze workshop gratis aan de ouders van JDK aangeboden. Het eten is bereid door Calvin Ceder en een aantal jongeren van JDK. Calvin was erg enthousiast, dat is van zijn gezicht af te lezen. Op deze manier wilde hij graag een persoonlijke bijdrage aan de stichting leveren waar wij hem enorm dankbaar voor zijn. Samen met de ouders hebben wij een zeer geslaagde maar ook smakelijke dag gehad. De enthousiasme is van de gezichten af te lezen.

Zie foto:

 

Unknown-14 Unknown-1 Unknown-2 Unknown-9 Unknown-7 Unknown-6 Unknown-5 Unknown-13 Unknown-11 Unknown-3 Unknown

 

Deze thema-avond project werd mogelijk gemaakt door:

Unknown

 

 

Dit project word mogelijk gemaakt door:

Het Skanfonds
IMC
Nsgk
Fundatie sobbe
Rabobank
Southeast
Fondsverstandelijkgehandicapten
Sportschool Henny Pleizier