Hoera…! vijf jongeren hebben hun JSB certificaat behaald

Stichting Jongeren Die het Kunnen werkt nauw samen met het stadsdeel zuid-oost om jongeren van JDK op te leiden. Jongeren van JDK worden opgeleid met een JSB cursus (Jeugd Sport Begeleiders cursus). In 8 weken hebben de jongeren de principes geleerd van het geven van een sportles. Hoe sta je voor een groep? Wat is een warming-up? Hoe organiseer je een leuk spel? Dat zijn de grootste uitdagingen voor de jongeren geweest. Met deze certificaat op zak, kunnen jongeren worden in gezet als JDK assistent trainer bij (sport) evenement.

Op dinsdag 7 april vond er onder de voetbaltraining van Rainel Woerdings een JSB herkansing plaats. Drie jongeren kregen de gelegenheid om hun examen te herkansen. Zij moesten les geven aan hun eigen groep. Deze jongeren hebben zich dit keer zodanig voorbereid dat zij met vlag en wimpel zijn geslaagd.

Op donderdag 23 april zal de diploma uitreiking plaat vinden in het stadsdeel kantoor van amsterdam zuid oost. Graag willen wij u uitnodigen om deze prestatie van formaat en feestelijke gebeurtenis onvergetelijk te maken voor deze jongeren.

Datum: donderdag 23 april

Tijd: 18:45u

Locatie: Stadsdeel kantoor Zuidoost Anton de Komplen 150 Amsterdam

Wij hopen jullie op deze feestelijke dag in grote getallen te kunnen begroeten.

De volgende leerlingen zijn geslaagd voor de JSB cursus: Damian Holland,Juliano Jiwan, Kamal Zewge, Gorginio Inge, Shurviel Eisden

Gefeliciteerd met het behalen van jullie certificaat.

Het geeft ons als JDK begeleiders een erg trots en voldaan gevoel dat deze jongens dit hebben weten bereiken, en nogmaals aantonen dat ze het kunnen

Unknown-20 Unknown-21 Unknown-22

Dit project word mogelijk gemaakt door:

Het Skanfonds

IMC

Nsgk

Fundatie sobbe

Rabobank

Southeast

Fondsverstandelijkgehandicapten

Sportschool Henny Pleizier