13Dinsdag 22-12-15 hadden de meiden van JDK een echte meiden dag. Zij werden namelijk verwend op niet één maar twee manieren.
Gewoon omdat het kan, maar vooral omdat zij het verdienen.

Om 13.00 uur zijn de meiden binnengekomen en hebben zij hun buikje eerst verwend met diverse belegen broodjes en drankje. Ja hoor, ook de buikjes krijgen de nodige aandacht bij JDK. De som luidt: goed eten/drinken + een Jongere Die het Kan = een prachtige prestatie!

Als eerste activiteit stond bakken op het programma. De dames zijn ECHTE bakkerella’s. Zij hebben met de hulp van Lorraine Winter verschillende gebakjes gebakken. Denk hierbij aan muffins, brownies appeltaart en zelfs een verjaardagtaart.

Als tweede activiteit hebben de meiden een nagel en make-up behandeling gedaan, met alle toeten en bellen erop en eraan. Zij zijn opgemaakt door de juf, en zagen er allemaal prachtig uit. De meiden zijn dus volledig in de watten gelegd.

Alle dames deden actief mee en hielpen elkaar daar waar het nodig was: teamwork.
Daarnaast hebben zij heel veel geleerd en gingen zij tevreden weer naar huis. Hiermee hebben wij van JDK ons doel voor deze dag zeer zeker bereikt
De jongeren gelukkig, wij ook gelukkig.