Omdat het nu herfstvakantie is hebben we als extra activiteit bounzen in Osdorp ingepland voor onze jongeren. Na een korte uitleg en instructies gekregen te hebben van een van de medewerkers zijn we ons snel klaar gaan maken. Na een korte toespraak van Virgil was het eindelijk zover en mochten we de trampolines gaan uittesten. Er werd al snel door begeleiders en leerlingen verschillende salto’s en acrobatische hoogstandjes tentoon gesteld. De Laatste 20 minuten hebben we een trefbal variant gespeeld en voor we het doorhadden was het alweer tijd om al de toch wel vermoeide jongeren weer naar huis te brengen. Een leuke en gezellige dag waar iedereen zich voorbeeldig heeft gedragen, werd afgesloten met wat Surinaamse lekkernij dat meester Donovan voor de jongeren van zijn vakantie uit Suriname heeft meegenomen.

Team JDK Zuidoost.