Amsterdam,  5 juni 2015 – Op zaterdag 20 juni organiseert Virgil Tevreden – oprichter/coördinator Stichting Jongeren die het Kunnen – een gratis buurtevenement in Amsterdam Zuidoost ‘Bruggen bouwen in Southeast’ voor bewoners, lokale ondernemers en overheidsinstanties met als doel: met elkaar in verbinding komen.

Virgil: ”Na maanden van intensieve voorbereiding is het bijna zover! Naast hapjes en drankjes kan iedereen deelnemen aan diverse workshops – zowel sportieve als educatieve workshops – die allemaal interactief zijn, zodat mensen met elkaar in gesprek komen. Ik ben trots dat we met al deze mensen en instanties zo’n geweldig programma kunnen neerzetten. Voor mijn jongeren – een hele kwetsbare doelgroep – een gelegenheid om zichzelf van een hele andere kant te laten zien. Zij zijn namelijk nauw betrokken bij de organisatie van het evenement’

De opening van dit event zal gedaan worden door ambassadeur Remy Bonjasky. Door middel van een goeie warming-up heet hij op deze dag iedereen welkom. Daarna kunt u deelnemen aan verschillende (sport)workshops, die gegeven worden door o.a. de politie, brandweer en de legerkazerne. Ook zullen er experts educatieve workshops verzorgen over ADHD, gedragsproblemen, autisme en verstandelijke beperking. Het eten word verzorgd door Patrick’s catering. Op deze dag geld er een speciale actie voor alle deelnemers van dit event.

Dit event is georganiseerd om de leefbaarheid en de buurtparticipatie te vergroten. Zo maken wij op een constructieve manier kennis met elkaar en de overheidsinstanties. Bruggen Bouwen in SouthEast start om 11.00 uur en vindt plaats in het SouhtEast gebouw. Deelname is gratis. Aanmelden kunt u op de dag zelf maar mag of via info@jongerendiehetkunnen.nl

Unknown Unknown-1 Unknown-2