Vandaag stond het evenement “Bruggen Bouwen in SouthEast” in het teken van verbinden. Deze doelstelling hebben wij met succes behaald. De ochtend is goed begonnen met een warming-up van onze ambassadeur Remy Bonjasky. Daarna heeft het publiek nog ruimte gehad om met hem op de foto te gaan. Alle workshops gingen daarna van start. Jong en oud waren aanwezig en participeerden goed mee tijdens de (sport)workshops. De overheidsinstanties raakten gemotiveerd door de enthousiasme van de deelnemers. In de pauze heeft iedereen kunnen genieten Patrick’s catering. Deelnemers van dit evenement kregen na het deelnemen van minimaal drie workshops een broodje Patrick’s tegen een gereduceerd tarief. Na het optreden van de  rap groep “familie van knaken” ging de tweede helft van de dag van start. Aan de bezoekers was zichtbaar te merken dat zij hebben genoten van deze prachtige dag. Voor elke doelgroep was er een activiteit. Dit evenement heeft ongeveer 250 mensen weten te bereiken, daar zijn wij als stichting erg trots op. Het is voor ons een hele prestatie geweest om dit evenement neer te zetten en kijken uit naar volgend jaar.

Foto’s volgen nog.

Ons dank gaat uit naar:

– Alle vrijwilligers die met man en macht hebben geholpen dit evenement tot een geslaagde dag te maken. Vrijwilligers maken het verschil !!!

– Alle partners die Bruggen Bouwen in SouthEast mogelijk hebben gemaakt.

 • Stadsdeel Zuidoost
 • Dirk Kuyt foundation
 • Bonjasky academy
 • Sportschool Henny Pleizier
 • Patrick’s Catering
 • SouthEast
 • Albert Heijn Ganzenhoef
 • Orion College
 • Politie Amsterdam Amstelland
 • Brandweer Amsterdam Amstelland
 • Defensie eenheid cisbat 101