Stichting Jongeren Die het Kunnen is aan het uitbreiden. Dit school jaar hebben wij vier groepen jongeren en vier nieuwe begeleiders. Wat is nieuw?

Dit jaar starten wij met een meiden groep genaamd The Voice of Girls. De dames zullen activiteiten krijgen zoals: basketbal,dans, weerbaarheidstrainingen, koken, fitness etc. Daarnaast starten wij met een nieuwe groep (jongens) in Amsterdam-zuid. Al deze groepen worden door de nieuwe begeleiders gecoördineerd.

Graag wil ik u voorstellen aan vier nieuwe JDK begeleiders.

Ilyasse Benmerieme

IlyasseIk ben Ilyasse Benmerieme, 29 jaar en ben woonachtig in Amsterdam-west

Momenteel volg ik de opleiding sportagoog. Jongeren stimuleren en motiveren doormiddel van sport is waar ik goed in ben en waar ik ontzettend van hou. Met veel enthousiasme hoop ik dit nog meer uit te kunnen breiden en hier als begeleider van de naschoolse sportactiviteiten bij JDK nog veel meer uit te halen.

Stichting JDK zal voor mij een nieuwe uitdaging zijn waar ik mijn tanden in zal zetten. Ik kijk er erg naar uit om met de jongeren te werken en ze te helpen om zich verder te ontwikkelen en al het positieve uit eruit te halen, dit doen we door middel van sport toe te passen.

Bianca Purperhart

BiancaIk ben Bianca Purperhart, 31 jaartje en ben woonachtig in Amsterdam- Zuidoost.

Ik ga 3 dagen in de week de naschoolse activiteiten van de dames begeleideren. Mijn doel is om deze dames zelfstandiger en weerbaarder te maken, en om een positief beeld over zichzelf te ontwikkelen.

Ik ben erg enthousiast om te werken met de meiden groep en zie een prettige samenwerking graag tegemoet van en met zowel de collega’s als met de jongeren.

Soufiane Ouzhir

SoufIk ben Soufiane Ouzhir, 21 jaar en ben woonachtig in Amsterdam-Oost.

Al een aantal jaar werk ik met jongeren op verschillende soorten scholen door heel Amsterdam. Vanuit mijn eigen onderneming word ik door scholen ingezet om les te komen geven. Daarbij denken we aan sociale vaardigheidstraining, weerbaarheidstraining en agressie regulatietraining. Ook begeleid ik verschillende jongeren individueel.

Ik hoop dat de leerlingen klaar zijn voor een mooi jaar want dat is wat we gaan beleven met zijn allen. De leerlingen en uiteraard alle collega’s. ik streef naar het hoogst haalbare en ga er voor om het uiterste te bereiken met de jongeren en dat zullen we samen bereiken!

‘’never give up without a fight’’.

Uiteraard bedoel ik hierbij niet het fysieke, maar het mentale gevecht, in je hoofd. Zeg nooit dat je iets niet kunt als je niet van jezelf kunt zeggen dat je er letterlijk alles aan hebt gedaan om het ook daadwerkelijk te behalen!

Ikram Ferhat

IkramIk ben Ikram Ferhat, 23 jaar en ben woonachtig in Ijmuiden. Ik zit in mijn eind examenjaar voor MBO4. Naast school en stage is mijn grootste passie mode en make up.

Ik kom drie dagen in de week stage lopen bij stichting jongeren die het kunnen. Samen met mijn collega ondersteun ik de naschoolse activiteiten voor de meiden, waar ik zeer naar uit kijk omdat dit een nieuw opgezet project is door Virgil Tevreden

Mijn doel binnen de stichting is de meiden te helpen en te laten realiseren dat zij hun doel kunnen bereiken. Dit doormate mijn eigen ervaringen met de meiden te delen. Ik bied graag een luisterend oor aan de meiden en zal hun zoveel mogelijk begeleiden en adviseren in hun activiteiten. Naast de activiteiten zal ik stichting ook administratief ondersteunen. Ik hoop dat wij binnen de stichting U een beeld kunnen geven over wie wij zijn en waar wij voor staan. Door de persoonlijke link die wij maken met onze jongeren en het netwerk eromheen hopen wij te laten zien waar wij het echt voor doen!