Na ruim drie jaar actief te zijn op het Orion College in Zuid Oost zijn wij dit schooljaar begonnen met het aanbieden van drie (naschoolse) sportactiviteiten aan een groep jongeren op het Orion College in Zuid.

De jongeren krijgen van vakexperts voetbal-, fitness- en kickboxlessen als reguliere sportactiviteiten. Naast deze reguliere sportactiviteiten zullen er ook extra activiteiten worden georganiseerd, onder andere een 5-daags legerkamp en een bezoek aan de jeugdgevangenis. Met deze activiteiten bieden wij de jongeren een positieve dagbesteding, nieuwe vaardigheden in het omgaan met hun gedrag en hopen wij ze een passende rol te geven binnen de maatschappij.

Graag nodigen wij u uit om deze kick-off bij te wonen. De kick-off zal (tijdens de voetbaltraining) gedaan worden door Eric van de Burg, wethouder sport.

Datum: 28 september 2015

Aanvang: 15.30

Kick-off: 16.00 – 16.30

Locatie: Olympisch Stadion

Adres: Olympisch Stadion 2, 1076 DE Amsterdam